Капсули «Лактіалє® Мульті» розроблені спеціально для підтримки здоров’я імунної та нервової системи.
Кожна капсула містить комбінацію з 14 штамів пробіотичних мікроорганізмів, що відомі своїм благотворним впливом на стан кишкового імунітету та посилення імунної відповіді. Науково доведено, що пробіотичні мікроорганізми, що входять до складу «Лактіалє® Мульті»:
- сприяють підтриманню та збереженню балансу кишкової флори;
- допомагають зміцнювати природний захист організму;
- сприяють врівноваженню імунної відповіді;
- підсилюють стійкість організму до шкідливого впливу навколишнього середовища, у т .ч. при прийомі антибіотиків, дієті, у похилому віці, стресових ситуаціях, «діареї мандрівників»;
- капсули допомагають поповнювати природні корисні мікроорганізми, присутні в кишечнику.
НАУКОВО ДОВЕДЕНІ ВЛАСТИВОСТІ ІНГРЕДІЄНТІВ ДІЄТИЧНОЇ ДОБАВКИ ЛАКТІАЛЄ ® МУЛЬТІ: Корисна бактерія під назвою Bifidobacterium longum нормалізує тривожну поведінку (зменшує збудливість кишкових нейронів, вона може посилати сигнали центральній нервовій системі, активуючи вагусний шлях на рівні центральної нервової системи).
Lactobacillus rhamnosus має помітний вплив на рівень ГАМК в певних ділянках мозку і знижує рівень стрес-індукованого гормону кортикостерону, в результаті чого нормалізується поведінка, пов’язана з тривожністю і депресією.
Bacillus subtilis має вплив на специфічний імунітет завдяки активації Т- та В-лімфоцитів та вивільнення із останніх імуноглобулінів – IgG та IgA. Посилення неспецифічного імунітету пов’язано з активацією макрофагів та вивільненням з них прозапальних цитокінів, підвищенням бар’єрної функції слизової оболонки кишечника.
Streptococcus thermophilus, Lactobacillus acidophilus, Lactococcus lactis ssp. lactis, Lactobacillus delbrueckii ssp bulgaricus, Lactobacillus helveticus, Lactobacillus salivarius, Lactobacillus casei, Lactobacillus plantarum, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium breve, Bifidobacterium infantis продукують молочну кислоту з карбогідратів (для ферментації поживних речовин).
Bifidobacterium bifidum знижує утворення в кишечнику метаболітів (нітритів, нітрозамінів, крезолу, індолу, аміаку), що мають канцерогенний потенціал.