Біосевен Лакто капсули №30 у флак.
Опис
БІОСЕВЕН ЛАКТО® – комбінована дієтична добавка, до складу якої одночасно з унікальною комбінацією мікроорганізмів-пробіотиків входять пребіотики: інулін та лактулоза в якості живильного середовища та джерела енергії для росту і розвитку живих бактерій.
Синбіотики – препарати, отримані в результаті раціональної комбінації пробіотиків – живих корисних бактерій та пребіотиків – препаратів немікробного походження.
Важливою особливістю дієтичної добавки вважається повністю натуральний склад.
Склад
1 капсула містить: п’ять доз ліофілізату пробіотичних бактерій:
Lactobacillus acidophilus шт. LA 009/14, Lactobacillus plantarum шт. 8Р-А3, Lactobacillus delbrueckii subsp. Bulgaricus шт. 9702, Lactobacillus fermentum шт. 90-ТС, Lactobacillus rhamnosus шт. LR 006/14, Streptococcus thermophilus шт. ST 010/19, Bifidobacterium bifidum шт. 1 та продукти їх життєдіяльності; пребіотики: інулін – 10 % і лактулозу – 10 %.
Допоміжна речовина: мікроцелюлоза.
Основні функції:
- збагачує, відновлює та підтримує нормальну мікрофлору в шлунково-кишковому тракті;
- покращує функціонування травної системи та виводить токсини з організму;
- пригнічує ріст і розвиток патогенних мікроорганізмів;
- підвищує неспецифічну резистентність організму проти різних захворювань, інфекцій та несприятливих факторів.
Властивості
Цінність синбіотика БІОСЕВЕН ЛАКТО® визначається збалансованим складом, кількістю штамів бактерій і спрямованістю їх дії.
Лактобактерії – підтримують оптимальну для організму людини мікрофлору, регулюють численність умовно-патогенних та гнилісних мікроорганізмів, сприяють розщепленню холестерину, тим самим знижуючи його рівень в крові людини, нормалізують травлення та підтримують імунітет.
Стрептококи – ферментують лактозу, знижують активну кислотність, забезпечуючи бактерицидний ефект по відношенню до патогенних мікроорганізмів, а також синтезують і виділяють полісахариди.
Біфідобактерії – беруть участь в утворенні молочної і оцтової кислот, синтезі амінокислот, білків і вітамінів, посилюють всмоктування іонів кальцію, заліза і вітаміну D, пригнічують ріст патогенної мікрофлори та підтримують процеси пристінкового травлення, сприяють зниженню pH живильної маси в товстому кишківнику.
Лактулоза – активує розвиток біфідобактерій; сприяє засвоєнню мінералів в організмі; стимулює роботу печінки; позитивно впливає на процес виведення канцерогенів і токсинів з організму; стимулює стілець при закрепах; знижує вироблення вторинних жовчних кислот.
Інулін – стимулює ріст та активность біфідо-лактофлори, підвищує всмоктування кальцію в товстому кишківнику, позитивно впливає на метаболізм ліпідів.
Мікроцелюлоза – сприяє стабільності дієтичної добавки.
Рекомендації щодо застосування
Може бути рекомендована лікарем в раціонах дієтичного харчування як додаткове джерело пробіотичних бактерій і пребіотиків для нормалізації якісного та кількісного складу корисної мікрофлори кишківника при порушенні її балансу:
- внаслідок кишкових інфекцій бактеріального та вірусного походження, функціональних розладів кишківника (діареї, закрепах);
- під час або після антибіотикотерапії;
- пригніченні імунітету, порушенні обміну речовин, алергічних проявах;
- при вживанні неякісних харчових продуктів і питної води, незбалансованого харчування і переїданні, дії несприятливих чинників навколишнього середовища, фізичному та емоційному стресі, різкій зміні кліматичних і часових поясів, перебуванні в екстремальних умовах.
Рекомендовано дотримуватись збалансованого раціону харчування, обмежувати тваринні жири, цукор, солодощі, алкоголь, смажені, копчені, мариновані страви, міцні бульйони.
Спосіб застосування та дози
Дорослим та дітям віком від 12 років – по 1-2 капсули, дітям у віці від 3 років – по 1 капсулі на день за 30 хвилин до прийому їжі.
Недопустимо приймати з гарячою їжею або рідиною.
Можна застосовувати під час вагітності та лактації.
Можна застосовувати після закінчення курсу антибіотикотерапії, а також під час його проведення, але не раніше ніж через 2 години після прийому антибіотика.
Термін вживання
Від 15 до 30 днів; в подальшому термін споживання та можливість повторного курсу узгодити з лікарем.
Ефект спостерігається зазвичай до кінця першого тижня приймання.
Застереження
Підвищена індивідуальна чутливість до компонентів продукту.
Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем.
Не перевищувати зазначену рекомендовану кількість (порцію) щоденного споживання.
Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.
Форма випуску
Капсули №3 по 10, 30 або 60 в контейнерах з полімерного матеріалу в картонній коробці з настановою до застосування.
Термін придатності
2 роки від дати виготовлення в упаковці виробника. Після відкриття упаковки зберігати не більше 30 днів.
Умови зберігання
За температури від 2 °С до 10 °С в недоступному для дітей місці. Допускається транспортування за температури не вище 25 °С протягом 5 днів.
Виробник
ТОВ «ФК «Ензифарм», Україна, 24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Хлібозаводська, 3.