Масло тыквы 100мл Экооил
Дієтична добавка «Олія гарбуза»
Нерафінована олія з насіння гарбуза, отримана методом холодного віджиму, що дозволяє зберегти природні цілющі властивості.
Опис
Прозора масляниста рідина (допускається наявність незначного осаду), без сторонніх включень, від світло-жовтого до зеленувато-бурого кольору. Запах та смак специфічні, обумовлені сировиною.
Склад
Олія гарбуза містить комплекс таких біологічно активних речовин, як поліненасичені жирні кислоти: ліноленову (Омега-3), лінолеву (Омега-6), пальмітинову, стеаринову, олеїнову, арахідонову та інш.; каротиноїди, токофероли, фосфоліпіди, фосфатиди; магній, залізо, селен, цинк, калій, кальцій та інш.; вітаміни А, Е.
Властивості
Олія гарбуза завдяки неповторному хімічному складу має загальнозміцнюючі, антиоксидантні, протисклеротичні, гепатопротекторні, жовчогінні, антигіпертензивні, протизапальні, регенеруючі, незначні бактеріостатичні властивості.
Рекомендації до споживання: Систематичний прийом олії гарбуза допомагає знизити рівень холестерину в крові, підвищити еластичність судин, тим самим сприяє профілактиці серцево-судинних захворювань, нормалізації обміну речовин і схудненню (сприяє спалюванню жирів).
В дієтичному харчуванні олію гарбуза використовують при захворюваннях печінки (хронічний гепатит, цироз печінки, дистрофія печінки, холестаз, холелітіаз, холециститі), жовчнокам'яній хворобі; гастритах (нормалізує рівень кислотності шлункового соку та сприяє регенерації слизової оболонки шлунку), виразковій хворобі шлунка й дванадцятипалої кишки, гастродуоденітах, запорах. Олія гарбуза має жовчогінні властивості та сприяє поліпшенню перистальтики кишківника, таким чином допомагає організму очиститися від токсинів і шлаків.
Регулярне вживання олії гарбуза позитивно позначається на захисних функціях організму, підвищує опірність до різного роду інфекційних захворювань, знижує ризик розвитку хронічних недуг; тонізує нервову систему і регулює діяльність м'язів; підвищує рівень гемоглобіну в крові; зміцнює кісткову тканину; являється профілактикою цукрового діабету.
Сприятливий вплив на сечостатеву систему робить олію гарбуза цінним продуктом для чоловіків, у яких є проблеми з передміхуровою залозою (доброякісна гіперплазія передміхурової залози), кого турбує еректильна дисфункція, захворювання сечового міхура, нирок та уретри. Крім протизапальної та протипухлинної дії, вживання олії позитивно впливає на сперматогенез і ерекцію.
Олія гарбуза являється дуже ефективним засобом для здоров'я шкіри. Вона володіє відмінними зволожуючими, поживними, ранозагоювальними, протиалергенними і антисептичними властивостями, допомагає зробити шкіру більш пружною і еластичною, а також уповільнити її старіння. Крім того, вона сприяє поліпшенню росту волосся та позбавленню від лупи природним шляхом.
Рекомендовано порадитися з лікарем.
Спосіб вживання
дорослим та дітям від 12 років по 1 чайній ложці (або саше) за 30 хвилин до їжі, не запиваючи, двічі на добу. Можна додавати олію у холодні страви з овочами. Не можна підігрівати олію або жарити на ній.
Термін вживання
3-4 тижні. В подальшому термін вживання узгоджувати з лікарем
Протипоказання
особиста чутливість до компонентів.
Застереження
не перевищувати рекомендовану добову дозу, не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.
Поживна цінність рекомендованої щоденної кількості, 2 ч ложки(саше), 9,15 г: жири - 9,1 г.
Калорійність рекомендованої щоденної кількості, 2 ч ложки(саше), 9,15 г: 85,0 кКал/356,1 кДж.
Умови зберігання
у сухому, захищеному від світла , недоступному для дітей місці, при температурі від 5°С до 20°С.
Форма випуску
пляшки з темного скла або флакони з пластмаси місткістю 50, 100, 150, 200, 250, 500 мл. Саше пакети (8-10г).
Не є лікарським засобом.
Без ГМО.
Строк придатності: 18 місяців.
Після відкривання флакона зберігати у холодильнику за температури (4 ±2) °С не більше 2 тижнів.