Иван-чай 50г Лектравы
Склад:
іван-чаю трава 100%
Без ГМО.
Поживна (харчова) та енергетична цінність (калорійність) на 100 г фіточаю (сухої фітосуміші):
білки –г, вуглеводи –г, жири – г.
Рекомендації щодо споживання:
може бути рекомендована лікарем, в якості дієтичної добавки, для використання в раціонах дієтичного харчування, як додаткове джерело біологічно активних речовин, що сприяють: нормалізації функцій шлунково-кишкового тракту; серцево-судинної, нервової та сечостатевої систем; підвищенню імунітету та опірності організму до негативних факторів довкілля, в тому числі в період сезонних інфекцій.
Дієтичні добавки не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування. Перед початком прийому рекомендована консультація лікаря.
Спосіб застосування та рекомендована добова доза:
1 столову ложку трави залити 200 мл окропу, настояти 15 хвилин на водяній бані та 45 хвилин при кімнатній температурі, процідити. Вживати дорослим по 1/3 склянки 3 рази на день.
Або: 2 фільтр-пакети залити 200 мл окропу, настояти в закритому посуді 20-30 хвилин. Вживати дорослим по 1/3 склянки 3 рази на день.
Не перевищувати зазначену рекомендовану кількість для щоденного споживання.
Застереження при застосуванні:
не рекомендується вживати добавку дієтичну особам з підвищеною (індивідуальною) чутливістю до продукту, жінкам в період вагітності та лактації, а також при підвищеному згортанні крові та схильності до тромбоутворення. При тривалому вживанні можлива дисфункція шлунково-кишкового тракту.
Не є лікарським засобом
Форма випуску:
згідно ТУ У 15.8 - 00481181-018:2016
Строк придатності
24 місяці від дати виробництва.
Умови зберігання:
зберігати в упаковці виробника, в недоступному для дітей місці за температури не вище 30 °С.
Найменування та місцезнаходження і номер телефону виробника:
ПрАТ «Ліктрави», Україна, 10001, Житомирська обл., м. Житомир, шосе Київське, буд. 21, тел.: (0412) 42-72-81, 42-89-64.
Нормативний документ:
ТУ У 15.8-00481181-018:2016
Виробник несе повну юридичну та адміністративну відповідальність за відповідність продукції даним, наведеним у тексті етикетування.