Режим роботи Кол-центру понеділок - п'ятниця з 9-00 до 18-00
098 994-000-3
066 994-000-3
093 994-000-3
098 994-000-3
066 994-000-3
093 994-000-3
098 994-000-3
066 994-000-3
093 994-000-3
Нормафлор Макс капсулы №10-0

Нормафлор Макс капсулы №10

В наличии на складе
199.90 грн
Производитель: ТОВ Фітокапс Україна, м. Харків
Работаем по всей Украине. Срок получения заказа уточняйте у менеджера. Купить товар сегодня вы можете из наличия в аптеках сети.

Склад

1 капсула містить:

основні речовини: Пребіотичний компонент олігофруктоза – 63 мг, Ліофілізат пробіотичних бактерій: 4.50 х 10^9 КУО, Lactobacillus helveticus – 9.00 х 10^8 КУО, Lactococcus lactis – 9.00 х 10^8 КУО, Bifidobacterium longum – 6.75 х 10^8 КУО, Bifidobacterium breve – 4.50 х 10^8 КУО, Streptococcus thermophilus – 4.50 х 10^8 КУО, Lactobacillus rhamnosus – 4.50 х 10^8 КУО, Lactobacillus casei – 2.25 х 10^8 КУО, Lactobacillus plantarum – 2.25 х 10^8 КУО, Bifidobacterium bifidum – 2.25 х 10^8 КУО;

допоміжні речовини: кукурудзяний крохмаль, кукурудзяний крохмаль пережелатинізований, магнію стеарат, гіпромелоза, титану діоксид, шелак, альгінова кислота, триетилцитрат, камедь рожкового дерева, олія оливкова, аскорбінова кислота.

Діючі властивості компонентів:

Синбіотик НормафлорМакс - комплекс пробіотичних і пребіотичних компонентів для корекції порушень функції шлунково-кишкового тракту, в тому числі викликаних прийомом лікарських засобів.

Властивості зумовлені комплексною дією пробіотичних бактерій та пребіотичного компонента, що входять до складу кожної капсули.

Пребіотичний компонент олігофруктоза – є живильним середовищем для бактерій, що входять до складу препарата.

Lactobacillus casei

L. Casei продукує молочну кислоту, яка дозволяє знижувати рівень кислотності в травній системі і пригнічує ріст патогенної мікрофлори.

Основні властивості L. Casei:

  • Покращує регулярність дефекації (випорожнення)
  • Підтримує рівень кислотності шлунку
  • Пригнічує ріст умовно-патогенних мікроорганізмів
  • Попереджає розвиток діареї і запальних захворювань кишечника
  • Зменшує алергічні прояви при непереносимості лактози
  • Полегшує запори
  • Зменшує ризик розвитку діареї, викликаної антибіотиками

Lactobacillus rhamnosus

L. Rhamnosus один з найбільш широко досліджених пробіотиків з хорошою стійкістю та виживанням. Штам L. Rhamnosus був виділений з кишечника здорової людини в 1983.

Основні властивості L. Rhamnosus:

  • Попереджає ріст патогенної мікрофлори в травній системі
  • Пригнічує бактеріальні інфекції у пацієнтів із захворюваннями нирок
  • Стимулює продукцію антитіл і сприяє процесу фагоцитозу
  • Зменшує ризик розвитку діареї на фоні прийому антибіотиків при ерадикації H. Pylori

Bifidobacterium longum

B. Longum непатогенних пробіотик, який в нормі міститься в шлунково-кишковому тракті. Ця культура покращує життєдіяльність організму, попереджаючи розвиток патогенної мікрофлори.

Основні властивості B. Longum:

  • Нормалізує діяльність травної системи
  • Пригнічує ріст умовно-патогенних мікроорганізмів
  • Підвищує активність імунної системи
  • Зменшує ризик розвитку діареї, викликаної антибіотиками
  • Знижує рівень холестерину в крові
  • Зменшує алергічні прояви при непереносимості лактози
  • Сприяє активізації імунної системи
  • Попереджає розвиток онкологічних захворювань.

Bifidobacterium bifidum

B. bifidum є частиною нормальної мікрофлори кишечника.

Основні властивості B. Bifidum:

  • Забезпечує баланс нормальної мікрофлори кишечника
  • Пригнічує ріст патогенної мікрофлори
  • Стимулює діяльність імунної та травної систем
  • Зменшує алергічні прояви при непереносимості лактози

Lactobacillus lactis

L. Lactis - це грампозитивна бактерія, широко використовувана в виробництві кефіру і сиру, а також маринованих овочів, пива або вина, хліба та інших ферментованих продуктів харчування.

Основні властивості L. Lactis:

  • Молочна кислота, що продукується L. Lactis, знижує рівень кислотності, пригнічуючи ріст патогенної мікробної і грибкової мікрофлори.

Bifidobacterium breve

Основні властивості B. Breve:

  • Забезпечує нормальний баланс мікрофлори кишечника
  • Контролює діарею
  • Регулює симптоми метеоризму, діареї, синдрому подразненого кишечника

Lactobacillus helveticus L. Helveticus пригнічує патогенну мікрофлору, має антимутагенну дію і протипухлинну активність, імуномодулюючу дію.

Основні властивості L. Helveticus:

  • Стимулює імунну та травну системи
  • Контролює діарею
  • Зменшує алергічні прояви при непереносимості лактози
  • Попереджає ріст патогенної мікрофлори в травній системі
  • Підвищує абсорбцію кальцію, сприяючи збільшенню щільності і мінерального змісту кісткової тканини.

Streptococcus thermophilus

Str. Thermophilus вперше був описаний в 1907 році, добре відомий як сприятливо діючий на травну систему.

Основні властивості Str. Thermophilus:

  • Контролює діарею
  • Запобігає діарею мандрівника
  • Зменшує алергічні прояви при непереносимості лактози

Lactobacillus plantarum

L. Plantarum був вперше виділений з слини людини, пізніше виявлений також в рослинах і шлунково-кишкового тракту людини і тварин.

Основні властивості L. Plantarum:

  • Пригнічує ріст умовно-патогенних мікроорганізмів
  • Сприяє збереженню поживних речовин, вітамінів і антиоксидантів
  • Зменшує алергічні прояви при непереносимості соєвого білка
  • Зменшує симптоми здуття у пацієнтів з синдромом подразненого кишечника, хвороби Крона, колітів
  • Високо резистентний до більшості антибіотиків

Рекомендації щодо споживання

Може бути рекомендована, як додаткове джерело олігофруктози, пробіотиків та молочнокислих бактерій з метою створення оптимальних дієтологічних умов для підтримки нормального мікробіоценозу кишечника та загального зміцнення організму.

Спосіб застосування

Дорослим приймати по 1 капсулі за 30 хв. до їжі, 3 рази на день, або за призначенням лікаря, запити 1 склянкою води.

З метою профілактики порушення нормального мікробіоценозу кишечника приймати по 1 капсулі за 30 хв. до їжі, 1 раз на день, запити 1 склянкою води.

Не перевищувати зазначену рекомендовану кількість для щоденного споживання.

Застереження щодо вживання

Підвищена чутливість до окремих компонентів продукту. Перед вживанням проконсультуйтесь з лікарем. Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Форма випуску

Капсули № 10 (10 х 1) у блістерах, по 1 блістеру в картонній коробці.

Маса нетто вмісту 1 капсули

500 мг.

Дата виробництва та строк придатності

2 роки від дати виготовлення

Дата виробництва або кінцевий строк придатності, номер партії приведені на упаковці.

Умови зберігання

В герметичній упаковці, в сухому, захищеному від світла місці, при температурі не вище +25 °С та відносній вологості повітря не більше 75%. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Категорія відпуску

Без рецепта.

Виробник

ПП «ФАРМА ПЛЮС УКРАЇНА», Україна.

Цены на сайте интернет-аптеки lf.ua могут отличаться от цен в аптеках сети Линда-Фарм и актуальны только при условии заказе через интернет-аптеку lf.ua. Обратите внимание, что лекарственное средство может быть рецептурным и на него нужен рецепт врача.
Меню