Масло красного фрукта 500мг №100
Масло червоного фрукта (Red Fruit Oil)
виготовлено з плодів унікального папуаського ендеміка «Червоний Фрукт» (лат. Pandanus conoideus), який в Індонезії вважають «деревом життя», має безліч цілющих властивостей для здоров'я.
Склад:
Масло червоного фрукта (Red Fruit Oil) 100%.
Форма випуску:
Капсули масою 500 мг 100 штук в блістерах і в картонній коробці з інструкцією.
Це «червоне золото» - одне з найцінніших і дорогих масел в світі дарує силу, енергію і молодість.
Масло досліджено
- Лабораторією фармацевтичного факультету Університету Gadjah Mada (UGM) в Джакарті,
- Департаментом охорони здоров'я фармацевтичного факультету Університету Tujuh Belas Austus Індонезії,
- Міжнародною Лабораторією США (Brunswick USA),
- Інститутом громадського здоров'я ім. А. Н. Марзєєва НАМН України,
- ДП «Укрметртестстандарт» Науково-дослідний центр випробувань продукції.
Рекомендації до вживання:
приймати в якості додаткового джерела природних каротиноїдів (бета-каротину, альфа-каротину), токоферолів, жиророзчинних вітамінів A, E, F, ненасичених жирних кислот (омега-3, омега-6, омега-9), мінеральних сполук (кальцій, калій , залізо, фосфор, органічний цинк).
Масло сприяє:
- нормалізації функціонування шлунково-кишкового тракту, поліпшенню жирового обміну і допомагає боротися із зайвою вагою;
- підвищенню імунітету і витривалості організму,
- поліпшенню гостроти зору;
- зниження рівня холестерину;
- зміцненню волосся і живлення шкіри;
- гальмування процесу старіння.
- має антиоксидантні і загальнозміцнюючі властивості і попереджає розвиток атеросклерозу
Рекомендується порадитися з лікарем.
Не є лікарським засобом.
Спосіб застосування:
дорослим і дітям старше 12 років одну-дві капсули 2 рази на добу після їжі.
Під час вживання, рекомендується пити багато води.
Термін вживання:
Місяць, в подальшому термін споживання узгоджувати з лікарем.
Протипоказання:
підвищена чутливість, вагітність, період годування груддю.
Умови зберігання:
зберігати в сухому і недоступному для дітей місці при температурі від 0 до +20 С і відносній вологості повітря не вище 75%.
Термін придатності:
24 місяці від дати виробництва.
Країна походження сировини:
Індонезія.